Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ковдри дитячі

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:
  • Оптові ціни від 5 одиниць
    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Оптові ціни від 10 одиниць
    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Оптові ціни від 10 одиниць
    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти

Дитячі ковдри — різновиди, особливості вибору

Створити комфортні умови для здорового сну та якісного відпочинку маленьких непосид допоможуть якісні дитячі ковдри, обираючи які слід враховувати безліч нюансів — від розмірів виробів до властивостей матеріалів, з яких вони виготовлені. Інтернет-магазин kazkoviyson.com.ua пропонує на продаж товар власного виробництва. Виготовлення виробів здійснюється на сучасному обладнанні із застосуванням інноваційних технологій. Дитячі шерстяні ковдри представлені на нашому сайті у широкому асортименті. Вони швидко зігрівають, проте не створюють парникового ефекту.

Як вибрати якісну дитячу ковдру

Дитячі ковдри в ліжечко потрібно обирати за такими критеріями:
  • Розмір — обирається відповідно до віку дитини. Для новонароджених оптимальним є виріб 120х85 см, для дітей віком від 1 до 4 років — 110х140 см, для підлітків підійде півтораспальний варіант 150х200 см.
  • Вага — надавайте перевагу виробам, виготовленим із сучасних матеріалів. Вони мають високі теплоізоляційні властивості та невелику вагу, що забезпечує комфорт використання.
  • Гіпоалергенність — надзвичайно важливий критерій, особливо якщо ви обираєте ковдру для дитиною, схильною до алергій. Проконсультуйтеся з нашими менеджерами стосовно того, який варіант буде оптимальним у даному випадку.
  • Тепловіддача. Виріб повинен добре зберігати тепло, але й не перешкоджати руху повітря. Дітки полюбляють вкриватися ковдрою з головою, тому перед покупкою краще впевнитися, що виріб створений з матеріалів, які добре пропускають повітря.
  • Вологостійкість. Сучасні матеріали не накопичують вологу, що унеможливлює утворення плісняви.
  • Простота та легкість догляду. Вибирайте вироби, які можна прати в пральній машині. Дитячі ковдри, виготовлені із сучасних матеріалів швидко сохнуть та не деформуються.
Впевнитися в якості та безпечності експлуатації виробів допоможуть сертифікати. Купуйте лише оригінальну продукцію від перевірених виробників. Великий вибір виробів, що виготовляються у відповідності до усіх загальноприйнятих вимог та правил, представлений в інтернет-магазині kazkoviyson.com.ua.

Дитячі ковдри від надійного виробника — види, головні відмінності

Дитячі ковдри представлені на нашому сайті різними видами, що відрізняються за такими характеристиками:
  • Розмір, вага. Використовуємо для наповнення сучасні матеріали, які чудово пропускають повітря і важать небагато. Такі ковдри дуже зручні і комфортні у користуванні. Завдяки великому асортименту різних за розміром моделей ви з легкістю зможете обрати виріб для дитини будь-якого віку.
  • Колір. Універсальним вважається білий колір, проте ви можете обрати інший. Не забувайте, що ми також приймаємо індивідуальні замовлення на виготовлення текстильних виробів найрізноманітніших видів.
  • Наповнювач. Виготовляємо вироби з таких матеріалів:
    1. Вовна — чудово зберігає тепло та добре пропускає повітря. Має терапевтичний ефект. Ковдри з вовни зручні, довговічні та легкі. Це ідеальний варіант для людей із нервовими розладами, а також тих, хто страждає на захворювання суглобів чи хронічні запальні процеси різного виду.
    2. Синтепон — гіпоалергенний поліефірний матеріал, що складається з окремих волокон. Ковдри чудово зберігають тепло та швидко зігрівають. Синтепон швидко сохне та не деформується. Такі ковдри можна прати у пральній машині. Коштують вироби з синтепону недорого.
    3. Штучний лебединий пух — на відміну від натурального пуху, цей матеріал не викликає алергій. Ковдри легкі, швидко зігрівають, не накопичують вологу, добре пропускають повітря. Штучний лебединий пух коштує дешевше натурального, проте наділений практично усіма його властивостями.
Пропонуємо купити дитячі ковдри гуртом за вигідними умовами. Реєструйтеся на нашому сайті. Якщо сума вашого першого замовлення становитиме більше 1500 грн, то всі інші замовлення будуть відпускатися за дрібногуртовими цінами, незалежно від суми, але не менше 500 грн. Скориставшись нашою пропозицією, ви зможете купити ковдри на вигідних умовах для власних потреб, для садочків, готелів, пансіонатів та інших закладів подібного типу.
Вгору